Forums


PELERINAJE - DUHOVNICESTI :: Forums :: Pelerinaje : Ucraina,Crimeea ,Rusia,Serbia,Muntenegru,Israel,Grecia
<< Previous thread | Next thread >>   

PELERINAJ UCRAINA -POCEAEV-CERNIGOV-KIEV

Author Post
MiroslavPetras
Sat Nov 17 2012, 06:06PM
admin

Joined: Sun Mar 22 2009, 07:38PM
Posts: 169
PELERINAJ UCRAINA : POCEAEV -KIEV-CERNIGOV

PELERINAJ UCRAINA
Pelerinaj Ucraina 7 zile .
Date contact e-mail : office@pelerinaje-duhovnicesti.ro
Pe Traseul-Constanta-Slobozia-Suceava -Siret-Banceni-Cernauti-Poceaev-Kiev,Cernigov-Kiev-Banceni-Cernauti-Suceava
Ziua I Intalnire ora 6.00 la gara dinConstanta,plecare pe traseul mentionat Vama Siret-Cernauti-Manastirea Banceni.Masa ,cazare,participare la slujbele de seara.Optional participare la Sfanta Liturghie de la ora 02.00 noaptea.
Ziua II
Ora 6.00 Participare la Sfanta Liturghie .Ne inchinam in Biserica cu hramul "Sfantul Serafim de Sarov"(aici sunt particele din moastele sfantului si o parte din piatra pe care s-a rugat 1000 de zile si 1000 de nopti-Aici se citeste neintrerupt psaltirea prin rotatie de cateva maicute),Biserica cu hramul "Acoperamantul Maicii Domnului ",Biserica mare cu hramul "Inaltarea Domnului",Biserica din cimitir inchinata Sfantului Lazar,Catedrala inchinata Sfintei Treimi,Biserica Schitului cu hramul "Schimbarea la fata". Masa.Plecare catre Cernauti.Vizitam Catedrala-Biserica inchinata Maicii Domnului,Universitatea.
Plecam catre Manastirea Poceaev,vizitam Manastirea Kremenet-Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului.
Lavra Poceaev-cazare la hotelul Lavrei.
Ziua III 0ra 6.00,Participare la slujba de dimineata.Se coboara icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului-ne inchinam la aceasta !
Ora 7.00 Se deschide pestera Sfantului Iov si Amfilohie: ne inchinam la sfintele moaste.
Ora 8.00 Inchinare la Talpita Maicii Domnului si la Icoana ologilor(vindecatoare de boli)
Participate la Sfanta Liturghie.
Ora 12.00 plecam catre Schitul Poceaev unde ne inchinam la mai multe sfinte moaste,(Una dintre biserici este inchinata Sfantului Serafim de Sarov-sarutam crucea Sfantului Nichita si o putem aseza si la gatul fiecaruia daca primim binecuvantare)apoi mergem la cimitirul unde au fost ingropati cei doi sfinti Iov si Amfilohie.
Manastirea Sfanta Ana-facem baie in lacul tamaduitor de aici – este necesara o costumatie de baie (camasa) pentru cei care doresc sa faca baie in Lac .Temparatura apei este de 5 grade in orice perioada a anului.
Pornim catre Kiev-450 km,ajungem noaptea la Manastirea Goloseev,cazare.
Ziua IV ora 6.00 participam la Sfanta Liturghie,ne inchinam la moastele Sfantului Alexei si la mormantul Sfintei Alipia.
Mergem in orasul Kievv.Vizitam pustia Kitaev unde se afla moastele Sfantului Teofil cel nebun dupa Hristos(Inspirat din viata sa a fost realizat filmul Ostrov).In aceasta biserica se afla particele din moastele Sfantului Serafim de Sarov,epitrahilul si manecutele sfantului precum si o parte din piatra pe care s-a rugat o mie de zile si o mie de nopti.Ne inchinam la mormantul Sfintei Dositeea la care Sfantul Serafim de Sarov a venit sa ceara sfat duhovnicesc pe cand aceasta se nevoia intr-o pestera.Vizitam pestera acesteia.
Manastirea Sfantului Iona( Sfant contemporan cu noi, ucenic al Sf. Serafim de Sarov) ,Gradina Botanica,Manastirea Vedenskii (icoana Maicii Domnului “Îndemnare la smerenie”, moastele Sf. Olimpiada si Sf. Dimitra); Manastirea Sf. Panteleimon “Teofania”, izvorul Maicii Domnului si Sf. Panteleimon
Seara cazare la Kiev-Hotelul Man.Goloseev
Ziua V Ora 6.30. plecam catre Cernigov.Catedrala Sf. Treimi din Cernigov (1696), moaste Sf. Ierarh Teodosie, Sf. Ierarh Filaret si ale Sfântului Lavrentie(1950);Manastirea Adormirii Maicii Domnului de Elet unde se afla icoana facatoare de minuni . Manastirea Sf. Gheorghe în satul Danevca (icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului “Eu sunt cu voi si nimeni împotriva voastra”).
Cazare la Manastirea Goloseev
Ziua VI Ora 6.30. Plecare catre Lavra Pecerska- vizitarea celor doua pesteri - pestera mare are: o lungime de 383 m , 3 Paraclise si moastele intregi a 73 de sfinti (aici se afla moastele Sf. Teodora de la Sihla ) , pestera mica are: 293m, 3 Paraclise si moastele intregi a 49 de sfinti. ) - Catedrala Adormirea Maicii Domnului , - izvoarele Sf. Antonie si Sf. Teodosie- intemeietorii Lavrei, - mormantul Sf. Ierarh Petru Movila . Cumparaturi din magazinele de obiecte bisericesti.
Ora 12.00 plecam catre Banceni .Ajungem pe seara ,masa ,cazare.
Ziua VII Dimineata participare la Sfanta LIturgie,masa,plecare catre Manastirea Boian – manastire româneasca de maici, unde se afla o icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului.
Plecam catre vama Siret ajungem la Suceava in functie de formalitatile vamele(apoximativ ora 12.00-13.00),ne indreptam catre casa multumind lui Dumnezeu penrtu toate binecuvantarile
Sevicii incluse:

Autocar modern- ,aer conditionat,sistem audio,scaune, rabatabile .Pe Traseul- -Constanta-Slobozia-Suceava -Siret-Banceni-Cernauti-Poceaev-Kiev,Cernigov-Kiev-Banceni-Cernauti-Suceava...
Cazare 6 nopti.Mic dejun si cina la Manastirea Banceni. Preot insotitor pe tot parcursul pelerinajului, vorbitor de limba romana si ucraineana pe tot parcursul pelerinajului. DVD cu imagini si icoane din manastirile vizitate in pelerinaj,pe fundal muzical(Acatist de multumire,slava lui Dumnezeu pentru toate)

Sevicii neincluse
Masa,{in afara de cele mentionate-Manastirea Banceni}intrari la diferite obiective turistice,asigurarea medicala.
Acte necesare: pasaport valabil 6 luni de la data întoarcerii în tara.
FILM ORTODOX RUSESC "PILDE"
[ Edited Sat Jul 01 2017, 03:09PM ]
Back to top
MiroslavPetras
Fri Apr 19 2013, 11:18AM

Joined: Sun Mar 22 2009, 07:38PM
Posts: 169
DOAMNE IISUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU MILUESTE-MA PE MINE PACATOSUL !
Back to top
Moderators: admin, MiroslavPetras

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by e107 Forum System